KockaCsoki
Rendezvények
Termékek

1 2 3
könyveken alma

épzések szülőknek

Szülőképzéseink két napos, 16 órás, kis létszámú programok. Olyan alkalmak, ahol minden résztvevő igényére odafigyelünk. A frontális előadással szemben előnyben részesítjük az interakciót, és az adott képzés tematikájának betartása mellett igazodunk az aktuális csoport várakozásaihoz. A tréningeket páros vezetéssel bonyolítjuk le, ahol a képzőpár egyik tagja az adott témában jártas, sok év szakmai tapasztalattal rendelkező szakember, másik tagja tapasztalati szakértő.

Amennyiben képzésre szeretne jelentkezni, vagy bővebb információra van szüksége, keresse Kapitány Imola képzéskoordinátort a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

AutiStart

Tesó Tréning

Jogos önvédelem

Felnőtté válás

Munkavállalás

 

hamarosan: Felnőtt jog / Támogatott Döntéshozatal / Vizuális segítségek a mindennapokban

Szakembereknek szóló képzésünkről itt olvashat.

 

Autistart

Ezt a szülőképzést azoknak ajánljuk, akiknek kisgyermeke nemrégiben kapott autizmus diagnózist, és alapvető ismereteket szeretnének szerezni az autizmusról a gyermekükkel való könnyebb foglalkozás, jobb kapcsolat érdekében.
A képzést a Mozaik Egyesülettel együttműködésben bonyolítjuk le.

 

Oldal tetejére

Tesó Tréning

Ezt a tréninget azoknak a szülőknek ajánljuk, akiknek fontos, hogy megteremtsék az egyensúlyt autista és átlagos fejlődésű gyermekükre való odafigyelésben a velük való foglalkozás során.
A képzést a Mozaik Egyesülettel együttműködésben bonyolítjuk le.

 

Oldal tetejére

Jogos önvédelem

Ezt a képzést azoknak a szülőknek ajánljuk, akik jobban szeretnék ismerni a gyermekkor alatti időszaka vonatkozó, autizmushoz kapcsolódó jogi környezetet és bővebb információra van szükségük az elérhető juttatásokkal, támogatásokkal, intézményi lehetőségekkel, valamint a legfontosabb jogszabályokkal kapcsolatban.
A képzést a Mozaik Egyesülettel együttműködésben bonyolítjuk le.

Oldal tetejére

Felnőtté válás

Ezt a tréninget azoknak a szülőknek ajánljuk, akiknek gyermeke a felnőtté válás küszöbén áll és szeretnék megismerni azokat a speciális szempontokat, amikre ebben a fontos és dilemmákkal teli időszakban érdemes odafigyelni.

 

Oldal tetejére

Munkavállalás

Ezt a képzést azoknak a szülőknek ajánljuk, akik szeretnének bővebb információval rendelkezni az autista fiatalok munkavállalási esélyeiről valamint foglalkoztatásuk elősegítésének lehetőségeiről.

 

 

Oldal tetejére

 

 

Oszd meg a Facebook-on Oszd meg a Google plus-on