KockaCsoki
Rendezvények
Termékek

1 2 3

A KockaPontba költöztünk!

2018.november 12-e nagy mérföldkőként vonul be a KockaCsoki életébe. Ezen a napon – ünnepélyes keretek között – átköltöztünk a KockaPontba.

Ettől a naptól a KockaPontba szervezzük minden eddigi programjainkat (önálló életviteli tanfolyamok, pályaorientációs és gyakornoki programok, klubalkalmak, integrált események) és képzéseinket, valamint a webshopban megrendelt termékeket is itt lehet majd átvenni.

A nagy nyilvánosság számára tavasztól leszünk nyitva, amikor már bejelentkezés nélkül, a nyitvatartási időben bármikor be lehet jönni egy kávéra, egy beszélgetésre, a saját csoki elkészítésére.

Addig is várunk programjainkon, ha szeretnél velünk találkozni.

Új címünk:
Budapest, VII. Dózsa György út 32.

Nagyon örülünk és köszönjük mindenkinek, aki eljött és együtt ünnepelt velünk. Az, hogy eddig eljuthattunk, az egy nagy összefogás eredménye. Ezért köszönjük mindenkinek, aki eddig nálunk vásárolt, akik eljöttek hozzánk workshopokra, születésnapi zsúrokra, azoknak akik önkéteskedtek nálunk - mindenkinek, aki szeretetével és ránk gondolásával, aki Facebook megosztásokkal vagy ajánlásokkal segítette, hogy halljanak rólunk és megismerjenek minket a programjainkat és nem utolsó sorban a csokijainkat.

Reméljük, hogy az új helyünkön is találkozunk Veletek és még sok-sok új embert ismerhetünk meg.

Kozossegi ter Pontban

Oszd meg a Facebook-on Oszd meg a Google plus-on