KockaCsoki
Rendezvények
Termékek

1 2 3

Autizmus és munkavállalás

Új szülőképzést dolgozott ki a KockaCsoki csapata, melynek címe Autizmus és munkavállalás. A két napos programot Dénesné Spitzer Éva érintett szülő, és Mészáros Lőrinc, az „Egy Másik Út” Alapítvány szakmai vezetője vezeti. A képzés témái között szerepelnek autizmus ismeretek munkavállalás vonatkozásában, munkavállalási formák és jellemzőik, a munkáltatók szempontjainak megismerése, beszélgetés autista munkavállalókat alkalmazó munkáltatóval.

Időpont: 2018. május 25 (péntek) 10-17 óráig - 26. (szombat) 10 – 16 óráig
Helyszín: KockaCsoki Csokoládémanufaktúra 1111 Bp. Budafoki út 12. (10 - es kapucsengő)

Képzők:
Dénesné Spitzer Éva, érintett gyermeket nevelő szülő
Mészáros Lőrinc, gyógypedagógus, az „Egy Másik Út” Alapítvány szakmai vezetője

A programra 14 - 18 éves, autizmus spektrum zavar (pl. gyermekkori autizmus, Asperger-szindróma, pervazív fejlődési zavar, atípusos autizmus) diagnózissal rendelkező gyermekek szüleit várjuk.

A résztvevőknek szakember és érintett szülő tréner együttes vezetésével lehetősége van arra, hogy a többi érintett szülővel tapasztalatokat, élményeket és információkat megosztva és közösen gondolkodva eljussanak gyermekük érintettségének egy újabb szemléletéhez és, más szemszögből lássanak rá saját(os) helyzetükre. A képzés interaktív jellegénél fogva kérdéseikkel és hozzászólásaikkal a résztvevők a trénerekkel alakíthatják a két nap menetét. A program legjobb hasznosulása érdekében javasoljuk, hogy ahol ez megoldható, mindkét szülő vegyen részt a képzésen.

A képzés főbb témakörei

- autizmus ismeretek munkavállalás vonatkozásában
- munkavállalási formák és jellemzőik
- a munkáltatók szempontjainak megismerése, beszélgetés autista munkavállalókat alkalmazó munkáltatóval

Kérjük, hogy akkor jelentkezzen a képzésre, ha mindkét képzési napon jelen tud lenni!

További információt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e – mail címen, vagy a +36 70 424 – 8688 telefonszámon kérhet.

Részvételi szándékát a jelentkezési lap kitöltésével jelezheti. Ha a résztvevők létszáma eléri a maximumot, a jelentkezési lapot lezárjuk. Ha papíron tölti ki a jelentkezési lapot, kérjük a fenti e – mail címre küldje el!

A képzés díja 1000 Ft/fő, amit kérünk a Kockacsoki Nonprofit Kft 11600006-00000000-78671863 számlájára átutalni. Az utalás közleményében kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és, hogy melyik képzés díját fizette be. (pl Minta István Munkavállalás). Kérjük, hogy a részvételi díjat csak a jelentkezés visszaigazolása után szíveskedjen utalni!  A jelentkezéseket a jelentkezési határidő lejárta után fogjuk visszaigazolni.

Oszd meg a Facebook-on Oszd meg a Google plus-on