KockaCsoki
Rendezvények
Termékek

1 2 3

Konyhamester - önálló életvitel tanfolyam autista fiataloknak

A Kockacsoki csokoládémanufaktúra Önálló életviteli tanfolyamot hirdet autista fiatalok számára. Az 5 alkalmas tanfolyam célja konyhai alapismeretek elsajátítása, ami a programban résztvevők önállósodását igyekszik segíteni.
A gyakorlatorientált tanfolyam során érintjük az élelmiszerbiztonság témakörét, a konyhai eszközök és berendezések ismeretét és biztonságos használatát, megismerkedünk az ételek előkészítésének és a tálalásnak módjával, valamint a fiatalok a gyakorlatban is kipróbálják az ételek elkészítését.

 

A programot autizmus specifikus környezetben és módszerekkel bonyolítjuk le. A tanfolyam alkalmanként két részből áll: egy órás elmélet és 2 órás gyakorlat. A program végén a résztvevők könnyen érthető receptgyűjteményt kapnak, amit az otthoni főzés során is fognak tudni használni.

Konyhamester honlap v

Időpont: 2018. július 9-13. (hétfőtől-péntekig), 10:00 – várhatóan 13:00 óráig
Résztvevők száma: 6 fő
Helyszín: 1111 Budapest, Budafoki út 12.
Bővebb információ kérhető Sinka Nórától: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; 1/794-68-71

A programon való részvétel INGYENES, de előzetes JELENTKEZÉS szükséges hozzá.

Jelentkezési határidő
: 2018. június 17. (vasárnap).

A jelentkezés elküldése még nem jelent automatikus felvételt a tanfolyamra. A résztvevők kiválasztása személyes találkozás alapján történik. A találkozókra a jelentkezések érkezési sorrendjében kerülnek behívásra a jelentkezők.

 

 

Oszd meg a Facebook-on Oszd meg a Google plus-on