KockaCsoki
Rendezvények
Termékek

1 2 3

Hegyezd a ceruzád, készítsd a papírt, rajzolásra fel!

Rajzpályázati felhívás

A KockaPont autizmusbarát közösségi tér megnyitása alkalmából integrált rajzpályázatot hirdetünk, melyre szeretettel várjuk 6 – 14 éves korú gyerekek munkáit. A pályázatra sajátos nevelési igényű gyermekek alkotásait is várjuk!

Mit várunk?

A kedvenc rajzodat.

Pályázhatsz egy korábban, vagy most készült rajzzal is.

Hogyan várjuk?

Pályázni lehet A4-es méretű, bármilyen technikával készített rajzzal (pl. ceruza, tus, zsírkréta, vízfesték, olajfesték, szén, stb.) és számítógépen készített grafikával.

A pályaműveket és a kitöltött jelentkezési lapot a KockaCsoki-ba várjuk (1111 Budapest, Budafoki út 12.) postán, vagy személyesen. A személyesen leadott munkákat szerdán és csütörtökön 10 – 16 óra között fogadjuk. Kézi rajznál az eredeti műveket, számítógépen készített rajzot elektronikus adathordozón (cd, dvd, pendrive) küldjétek.

Meddig várjuk?

Pályázati határidő: 2018.szeptember 25. (a beérkezés határideje)

Kik lesznek a zsűri tagjai?

A beérkező alkotások zsűrizését képzőművészeek, autista emberek és a KockaCsoki alapítói végzik.

Milyen nyeremények várnak?

A zsűri szakmai szempontok alapján választja ki az első két helyezettet. A két legjobban sikerült rajzok egyikét új termékünk csomagolásának megtervezéséhez használjuk fel, a másik nyertes rajzot újonnan megnyíló KockaPont autizmusbarát közösségi terünk workshop termének dekorációjába építjük be.

A harmadik helyezettet a közönség választhatja ki, úgy hogy a beérkezett képeket feltöltjük a KockaCsoki Facebook oldalára és ott lehet szavazni arra, amelyik a legjobban tetszik.

A közönségszavazás ideje: 2018. október 15-20 között lesz

Mindhárom díjazott KockaCsokikból összeállított ajándékcsomagot is kap.

A díjazott nyereményeken kívül a további legszebb képeket a KockaPont megnyitójára rendezett kiállításon mutatjuk be új közösségi terünkben.

Ha még vannak kérdéseid:

További információ kérhető Kapitány Imolánál a +36 70 424 8688 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e – mail címen.

Mit kívánhatunk még?

Ha szeretsz rajzolni, ha szeretsz versenyezni, szeretnéd rajzodat egy kiállításon látni, ne késlekedj, pályázz! Induljon ez a tanév másképp, mint az eddigiek!

Hegyezd a ceruzád, készítsd a papírt és rajzolásra fel!

Oszd meg a Facebook-on Oszd meg a Google plus-on