KockaCsoki
Rendezvények
Termékek

1 2 3

Autizmus és munkavállalás szülőképzés 1. nap

2 napos, 16 órás képzés autizmus spektrum zavarban érintett gyermeket  nevelő szülők számára

Képzők:

Dénesné Spitzer Éva, érintett gyermeket nevelő szülő

Mészáros Lőrinc, gyógypedagógus, az "Egy Másik Út" Alapítvány szakmai vezetője

 

A programra 14 - 18 éves, autizmus spektrum zavar (pl. gyermekkori autizmus, Asperger-szindróma, pervazív fejlődési zavar, atípusos autizmus) diagnózissal rendelkező gyermekek szüleit várjuk.

A résztvevőknek szakember és érintett szülő tréner együttes vezetésével lehetősége van arra, hogy a többi érintett szülővel tapasztalatokat, élményeket és információkat megosztva és közösen gondolkodva eljussanak gyermekük érintettségének egy újabb szemléletéhez és, más szemszögből lássanak rá saját(os) helyzetükre. A képzés interaktív jellegénél fogva kérdéseikkel és hozzászólásaikkal a résztvevők a trénerekkel alakíthatják a két nap menetét. A program legjobb hasznosulása érdekében javasoljuk, hogy ahol ez megoldható, mindkét szülő vegyen részt a képzésen.

A képzés főbb témakörei

 

  • autizmus ismeretek munkavállalás vonatkozásában
  • munkavállalási formák és jellemzőik
  • a munkáltatók szempontjainak megismerése, beszélgetés autista munkavállalókat alkalmazó munkáltatóval

 

Kérjük, hogy akkor jelentkezzen a képzésre, ha mindkét képzési napon jelen tud lenni!

 

További információt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e – mail címen, vagy a +36 70 424 – 8688 telefonszámon kérhet.

Részvételi szándékát a jelentkezési lap kitöltésével jelezheti. Ha a résztvevők létszáma eléri a maximumot, a jelentkezési lapot lezárjuk. Ha papíron tölti ki a jelentkezési lapot, kérjük a fenti e – mail címre küldje el!

A képzés díja 1000 Ft/fő, amit kérünk a Kockacsoki Nonprofit Kft 11600006-00000000-78671863 számlájára átutalni. Az utalás közleményében kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és, hogy melyik képzés díját fizette be. (pl Minta István Munkavállalás). Kérjük, hogy a részvételi díjat csak a jelentkezés visszaigazolása után szíveskedjen utalni!  A jelentkezéseket a jelentkezési határidő lejárta után fogjuk visszaigazolni.

Jelentkezési határidő: 2018. május 18.

 

 

Esemény adatai

Kezdés 2018-05-25 10:00
Vége 2018-05-25 17:00
Kapacitás (fő) 15
Szabad létszám (fő) 15
Részvételi díj / fő 1.000Ft
Helyszín
Kockacsoki Műhely (Bp. XI. Budafoki út 12.)
Budapest, Budafoki út 12, 1111 Magyarország
Kockacsoki Műhely (Bp. XI. Budafoki út 12.)
Az eseményre betelt a létszám, nem tudunk újabb regisztrációt fogadni :(
1.000Ft 15