KockaCsoki
Rendezvények
Termékek

1 2 3
gyerekprogramok bevezető kép

Gyerekeknek, családoknak

Születésnapi zsúr

Maszatnapok

Családi és integrált programok

Készítsd el saját csokid!

Születésnapi zsúr

Igazán különleges ajándék ötletet kínálunk azoknak, akik többet szeretnének, mint egy hétköznapi születésnapi zsúr. Hozza el gyermekét, unokáját, barátját, vagy barátnőjét műhelyünkbe egy játékos, kreatív, csokizós-bulizós szülinapi zsúrra. Az ünnepeltet és barátait sós finomságokkal és üdítőitalokkal várjuk. A gyermekeknek játékos programokat szervezünk, mely során könnyed módon ismerkednek meg a csokoládé történetével, miközben nem csak a csokoládéba, hanem annak készítésbe is belekóstolnak.

Időtartam: kb. 2 óra
Résztvevők száma: 5 főtől
Ajánlott korosztály: 6 éves kortól

A programra időpontegyeztetés szükséges.
Hívjon minket a (+36 70) 608 90 26 telefonszámon, vagy írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.


Oszd meg a Facebook-on Oszd meg a Google plus-on

Oldal tetejére

Maszatnapok

Maszat Napok címmel kifejezetten autista gyermekek számára dolgoztuk ki partnerünkkel közösen élményterápiás foglalkozásainkat, melynek során vendégeink autizmusbarát környezetben készíthetik el csokoládéikat. A résztvevők számára előzetesen tájékoztató anyagot küldünk annak érdekében, hogy még otthon fel tudjanak készülni arra, mi fog történni a program során. A gyermekek a foglalkozáson Naplót kapnak, melynek segítségével az élmények később is felidézhetők. A csokikészítés közben fényképek készülnek, melyeket a résztvevők elektronikus formában is megkapnak és azok beragaszthatók a Maszat Naplóba. A foglalkozások idejére a szülőket is szeretettel várjuk a KockaCsokiba.

A MOL Gyermekgyógyító programjának támogatásával, és a Mozaik Egyesület együttműködésével már több, mint 140 gyermeket láttunk vendégül élményterápiás foglalkozásainkon.

Amennyiben kérdése van a programmal kapcsolatban, hívjon minket a (+36 70) 608 90 26 telefonszámon, vagy írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.


Oszd meg a Facebook-on Oszd meg a Google plus-on

Oldal tetejére

Családi és integrált programok

Mindig örömmel látjuk vendégül azokat a gyermekeket, családokat, akik különleges programon szeretnének részt venni, legyen az csokoládé, vagy más édesség elkészítése, vagy akár kézműves foglalkozás.

hozzávalók tányérokban

Közösségi programjainkra sajátos nevelési igényű, különleges odafigyelést igénylő gyermekek jelentkezését is várjuk szüleikkel. A résztvevők számára előzetesen tájékoztató anyagot készítünk, annak érdekében, hogy mindenkinek biztonságos, kiszámítható és élvezetes legyen a program. Aktuális eseményeinket keresse eseménynaptárunkban, vagy facebook oldalunkon.

Amennyiben kérdése merül fel, hívjon minket a (+36 70) 608 90 26 telefonszámon, vagy írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.


Oszd meg a Facebook-on Oszd meg a Google plus-on

Oldal tetejére

Készítsd el saját csokid!

Új programként hamarosan elindítjuk azt a csokoládé készítési lehetőséget, ahol bárki elkészítheti a saját, kedvenc csokoládáját. Mert hisszük, hogy mindenki lehet egy kicsit csokimester, és mindenki saját maga tudja, melyik az a csokoládé, amit az adott pillanatban a legjobban szeret. De lehetőség van arra is, hogy ajándékba készítsük el szüleink, testvéreink, barátaink kedvenc csokiját, hiszen ennél személyesebb és édesebb ajándékot nem nagyon lehet elképzelni.

A program indulásáról mind a honlapon, mind a Facebook felületünkön értesítjük látogatóinkat, vásárlóinkat.


Oszd meg a Facebook-on Oszd meg a Google plus-on

Oldal tetejére

Oszd meg a Facebook-on Oszd meg a Google plus-on