KockaCsoki
Rendezvények
Termékek

1 2 3

Gyakornoki program - 2019

Újra lehet jelentkezni Gyakornoki Programunkba.

Kiket várunk?

Programunkba azokat a 17 évesnél idősebb autista fiatalokat várjuk, akik még nem rendelkeznek munkatapasztalattal vagy jelenleg nincs munkaviszonyuk és szeretnének elhelyezkedni a nyílt munkaerő-piacon.

Miről szól a gyakornoki program?

2019-ben is AUTI-klub!

Sok szeretettel várjuk autista fiatalok jelentkezését az idei év első AUTI-klub alkalmára.

 

Új helyszínen az AUTI – klub

November 27-én (kedden) az AUTI – klub már az új helyünkön, a KockaPontban kerül megrendezésre.

Cím: 1071 Budapest, Dózsa György út 32.

Gyere el – ismerkedj, érezd magad jól!

Csokoládé készítő foglalkozások felnőtteknek

Csokoládé készítő foglalkozást hirdetünk felnőttek számára a KockaCsoki új helyszínén a KockaPont közösségi térben.

A KockaCsokiban időről időre kinyitjuk műhelyünk ajtaját, hogy másoknak is megmutassuk azt a varázslatos világot, ahol csokoládéink készülnek. Most is egy különleges utazásra invitálunk azokat a felnőtteket, akik szeretnének bepillantást nyerni műhelyünk titkaiba. November közepén megnyitottuk autizmusbarát közösségi terünket, ahol szebb és tágasabb környezetben várjuk azokat, akik megismerkednének a csokoládé történetével és szeretnének csoki kóstolón részt venni.  Hogy aztán rövid időre ők is csokimesterré váljanak és saját maguk készítsék el kézműves csokoládéikat,akár karácsonyi ajándékként is.

A KockaPontba költöztünk!

2018.november 12-e nagy mérföldkőként vonul be a KockaCsoki életébe. Ezen a napon – ünnepélyes keretek között – átköltöztünk a KockaPontba.

Ettől a naptól a KockaPontba szervezzük minden eddigi programjainkat (önálló életviteli tanfolyamok, pályaorientációs és gyakornoki programok, klubalkalmak, integrált események) és képzéseinket, valamint a webshopban megrendelt termékeket is itt lehet majd átvenni.