KockaCsoki
Rendezvények
Termékek

1 2 3

Autizmus tréning munkáltatóknak

Mi a KockaCsokiban azt tapasztaljuk, hogy autista munkavállalóink csapatunk értékes tagjai, akik kiváló munkát végeznek. Szeretünk velük dolgozni, nélkülük a műhely nem lenne ugyanolyan.

Úgy gondoljuk, hogy ez a tapasztalás nem egyedi, az autista emberek hasznos és értékes munkaerői lehetnek más cégek csapatainak is, igaz, ehhez szükség van az autizmus és ezen belül is az adott autista ember ismeretére. Természetesen azzal is tisztában vagyunk, hogy az autizmus sokaknak egy olyan ismeretlen világ, ami elsőre félelmetesnek tűnhet, ugyanakkor hisszük, hogy ha megismerjük az autista emberek varázslatos világát, ezek a félelmek eloszlanak. Ezt a varázslatos világot szeretnénk bemutatni azoknak a munkáltatóknak, akik autista munkavállalók foglalkoztatását tervezik vagy már van autista munkatársuk és szeretnének többet tudni arról, hogy mit tehetnek annak érdekében, hogy ő is ugyanolyan tagja lehessen a munkahelyi csapatnak, mint bárki más.

Amennyiben autizmussal kapcsolatos tréninget, vagy szemléletformáló programot szeretne bonyolítani szervezeténél, keressen minket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. 

Oszd meg a Facebook-on Oszd meg a Google plus-on