KockaCsoki
Rendezvények
Termékek

1 2 3
kézfogás

Szülőtalálkozók

Szülőtalálkozóinkon az autista gyermeket nevelő szülőket foglalkoztató aktuális témákat járjuk körül meghívott előadó segítségével. Általában rövid előadással kezdünk, majd közösen beszélgetünk az adott nap témájáról. A témák széles kört ölelnek fel. Hogy csak néhányat emeljünk ki, volt már szó az iskolakezdésről, az ünnepekre való felkészülésről, a különböző pénzbeli ellátásokról, de az autizmusban használható, otthon elkészíthető segítő eszközökről is. A jelentkezőknek lehetőségük van előzetesen kérdést küldeni, melyre a meghívott szakértő előadásában reagál.

Tematikus alkalmaink mellett időnként kötetlen találkozókat is szervezünk, mert fontosnak tartjuk, hogy minden szülő lehetőséget kapjon rá, hogy rövid időre kikapcsolódhasson, feltöltődhessen.

Alkalmainkra elsősorban autista gyermekek szüleit várjuk, de örömmel fogadjuk az adott találkozó témája iránti további érdeklődőket is.

A rendezvényeken gyermekfelügyeletet nem tudunk biztosítani!

Szuloklub 2018 01   szuloklub 180119 2 k

Aktuális eseményeinket keresse facebook oldalunkon. Amennyiben kérdése merülne fel keressen minket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

Oszd meg a Facebook-on Oszd meg a Google plus-on