KockaCsoki
Rendezvények
Termékek

1 2 3

Autizmus a munkahelyen képzés 1. nap

Két napos képzés munkaerőpiaci szakemberek számára

Képzők:

Mádi – Szabó Eszter foglalkoztatási rehabilitációs szakember

Mészáros Lőrinc, gyógypedagógus, az Egy Másik Út Alapítvány szakmai vezetője

A programra olyan munkaerőpiaci szakembereket várunk, akik érdeklődnek az autizmus iránt, illetve munkájuk során találkoznak autista munkavállalóval

A képzés kis létszámú, interaktív program, melynek keretében a résztvevőknek szakemberek vezetéséve, és tapasztalati szakértők bevonásával lehetősége van arra, hogy közösen gondolkodva elemezzék az autizmust, mint munkaerőpiaci tényezőt. A képzés interaktív jellegénél fogva kérdéseikkel és hozzászólásaikkal a résztvevők a trénerekkel alakíthatják a két nap menetét.

 A képzés főbb témakörei 

  • Autizmus alapismeretek
  • Autista emberek munkavállalásával kapcsolatos kihívások, problémák
  • Az autista munkavállalók erősségei
  • Felmérés, kiválasztás szempontjai, munkába állás útja
  • Beszélgetés tapasztalati szakértőkkel
  • Találkozás kapcsán felmerült kérdések megbeszélése

 

További információt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e – mail címen, vagy a +36 70 424 – 8688 telefonszámon kérhet.

Részvételi szándékát a jelentkezési lap kitöltésével jelezheti. Ha a résztvevők létszáma eléri a maximumot, a jelentkezési lapot lezárjuk. A képzés díja 1000 Ft/fő, amit kérünk a Kockacsoki Nonprofit Kft 11600006-00000000-78671863 számlájára átutalni. Az utalás közleményében kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és, hogy melyik képzés díját fizette be. (pl Minta István Autizmus a munkahelyen). Kérjük, hogy a részvételi díjat csak a jelentkezés visszaigazolása után szíveskedjen utalni!  A jelentkezéseket a jelentkezési határidő lejárta után fogjuk visszaigazolni.

Jelentkezési határidő: 2018. október 8.

 

 

Esemény adatai

Kezdés 2018-10-12 10:00
Vége 2018-10-12 16:30
Kapacitás (fő) Korlátlan
Részvételi díj / fő 1.000Ft
Az eseményre betelt a létszám, nem tudunk újabb regisztrációt fogadni :(
1.000Ft