KockaCsoki
Rendezvények
Termékek

1 2 3
gyerekprogramok bevezető kép

Gyerekeknek, családoknak

Születésnapi zsúr

Maszat Napok

Családi és integrált programok

Készítsd el saját csokid!

Születésnapi zsúr

Átmenetileg születésnapi programunkra foglalást, időpontot nem tudunk biztosítani.

Foglalást 2023 januárjától tudunk fogadni.

Igazán különleges programlehetőséget kínálunk azoknak, akik többet szeretnének egy hétköznapi születésnapi bulinál. Szeretettel várjuk az ünnepeltet és barátait műhelyünkbe egy játékos, izgalmas szülinapi zsúrra. A gyermekek egy rendhagyó, interaktív program keretében könnyed módon ismerkedhetnek meg a csokoládé történetével, miközben nem csak a csokoládéba, hanem annak készítésbe is belekóstolnak. Természetesen az elkészített csokoládék hazavihetők és a program során folyamatos kóstolási lehetőség biztosított. A party szervezéséhez segítségként kinyomtatható szülinapi meghívót adunk ajándékba.

Időtartam: kb. 2 óra
Résztvevők száma: minimum 5 fő
A programot 6 éves kortól ajánljuk.

A programra időpontegyeztetés szükséges.
Időpontegyeztetéshez és felmerült kérdéseivel kapcsolatban keressen minket a (+36 70) 608 90 26 telefonszámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.


Oszd meg a Facebook-on Oszd meg a Google plus-on

Oldal tetejére

Maszat Napok

Maszat Napok címmel kifejezetten autista gyermekek számára dolgoztuk ki partnerünkkel közösen élményterápiás foglalkozásainkat, melynek során vendégeink autizmusbarát környezetben készíthetik el saját csokoládéikat. A résztvevők számára előzetesen tájékoztató anyagot küldünk annak érdekében, hogy még otthon fel tudjanak készülni arra, mi fog történni a program során. A gyermekek a foglalkozáson Maszat Naplót kapnak, melynek segítségével az élmények később is felidézhetők. A csokikészítés közben fényképek készülnek, melyeket a résztvevők elektronikus formában is megkapnak és azok beragaszthatók a Maszat Naplóba. A foglalkozások idejére a szülőket is szeretettel várjuk a KockaCsoki közösségi kávézójába, a KockaPontba.

A MOL Gyermekgyógyító programjának támogatásával, és a Mozaik Egyesület együttműködésével eddig több, mint 140 gyermeket láttunk vendégül élményterápiás foglalkozásainkon.

Amennyiben kérdése van a programmal kapcsolatban, hívjon minket a (+36 70) 608 90 26 telefonszámon, vagy írjon az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.


Oszd meg a Facebook-on Oszd meg a Google plus-on

Oldal tetejére

Családi és integrált programok

Mindig örömmel fogadjuk közösségi terünkben azokat a gyermekeket, családokat, akik különleges programon szeretnének részt venni, legyen az csokoládé, vagy más édesség elkészítése, vagy akár kézműves foglalkozás.

hozzávalók tányérokban

Közösségi programjainkra sajátos nevelési igényű, különleges odafigyelést igénylő gyermekek és családtagjaik jelentkezését is várjuk. Számukra előzetesen tájékoztató anyagot készítünk, annak érdekében, hogy biztonságos, kiszámítható és élvezetes legyen a program. Aktuális eseményeinket keresse eseménynaptárunkban, vagy facebook oldalunkon.

Amennyiben kérdése merül fel a programokkal kapcsolatban, keressen minket a (+36 70) 608 90 26 telefonszámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.


Oszd meg a Facebook-on Oszd meg a Google plus-on

Oldal tetejére

Készítsd el saját csokid!

Családok, baráti társaságok legalább 5 fős csoportjai számára egyéni időpontegyeztetés alapján szervezünk csokoládé készítő foglalkozásokat. A foglalkozáson az egyéni igényeket figyelembe véve biztosítunk lehetőséget arra, hogy bárki elkészíthesse saját, kedvenc csokoládáját. Mert hisszük, hogy mindenki lehet egy kicsit csokimester, és mindenki saját maga tudja, melyik az a csokoládé, amit az adott pillanatban a legjobban szeret. De lehetőség van arra is, hogy ajándékba készítsük el szüleink, testvéreink, barátaink kedvenc csokiját, hiszen ennél személyesebb és édesebb ajándékot nem nagyon lehet elképzelni.

Időpontegyeztetéshez és felmerült kérdéseivel kapcsolatban keressen minket a (+36 70) 608 90 26 telefonszámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.


Oszd meg a Facebook-on Oszd meg a Google plus-on

Oldal tetejére

Oszd meg a Facebook-on Oszd meg a Google plus-on