KockaCsoki
Rendezvények
Termékek

1 2 3

 Nézz be hozzánk!

Ha kíváncsi vagy ránk, de most épp nem tudsz ideutazni, virtuálisan is megtekintheted a KockaCsokit és a közösségi programjainknak helyt adó KockaPont közösségi kávézónkat. A virtuális bejárás során nem csak a kávézó területét nézheted meg, hanem bepillanthatsz workshop termünkbe is, ahol a csokoládé készítő foglalkozások, szülinapi zsúrok zajlanak. Az emeletre kanyarodva megtalálod elődaótermünket, ez ad otthont autizmushoz kapcsolódó programjainknak. Reméljük tetszik a helyünk és hamarosan személyesen is találkozhatunk!

Címünk: 1071 Budapest, Dózsa György út 32.

NYITVATARTÁS: a KockaPont előre meghirdetett programjaink és zártkörű rendezvényeink ideje alatt tart nyitva. Ha ezen kívül szeretnél betérni hozzánk egy kávéra vagy csokoládé vásárlásra egyeztess velünk időpontot az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 06 70 608 9026 telefonszámon.

Ha többet szeretnél megtudni a KockaPont Közösségi Kávézónkról, kíváncsi vagy a kínálatra, havi ajánlatokra, programokra, akkor kattints ide