KockaCsoki
Rendezvények
Termékek

1 2 3

Csapatunk, értékeink

A KockaCsokiban egy valóban együttműködő csapat dolgozik azon nap mint nap, hogy vásárlóink a legfinomabb csokoládékat fogyaszthassák és látogatóink élményekkel gazdagon térjenek haza.

A csapatunk tagjai

ákos

#ÁKOS

Ákos vagyok, a KockaCsoki megálmodója, alapítója. Amikor kisfiam, Tom - aki már 15 éves - megkapta az autizmus diagnózist, rengeteg kérdés merült fel bennem a jövőjével kapcsolatban. A sok-sok kérdés között csak egy volt a felnőttkor. Milyen lehetősége lesz munkát vállalni? Hogyan tudunk neki egy kiegyensúlyozott, boldog jövőt biztosítani? Ahogy kerestem a válaszokat a kérdéseimre azt láttam, hogy jelenleg még nagyon kevés a lehetőség az igazi, értékteremtő munkavégzésre az autista fiatalok számára. Ebből a hiányból indult el a KockaCsoki, remélve azt, hogy egyre több autista fiatalnak tudunk segítséget nyújtani és mintaként szolgálhatunk újabb és újabb hasonló kezdeményezések elindulásához

Dénes Ákos


 tomi

#TOMI

Tomi vagyok és cukrászsegédként dolgozom a KockaCsokiban annak megalakulása óta. Nagyon szeretem a csokit, ezért szeretek vele dolgozni. Jó a közösségben vagyok. Nagyon jók a kollégáim és szeretek velük együtt dolgozni. A főnököm sok mindenre megtanít.

Saláta Tamás


 

barbi

#BARBI

Barbinak hívnak és cukrászsegédként dolgozom a KockaCsokiban. Örülök, hogy megtaláltam azt a munkahelyet, ahol mindenki szeret és elfogad. Itt hasznosíthatom jó kézügyességemet, amivel másoknak örömet szerezhetek.

Máté Barbara


 

PGyuri v 300

#GYURI

Gyuri vagyok, a  KockaCsoki gyártáskoordinátori munkakörét töltöm be. A KockCsokiban való munka számomra az optimális lét: csokit gyártok olyan emberekkel, akikkel jó az együtt töltött idő.
2016 augusztusában kezdtem a KockaCsokiban önkénteskedni alkalomszerűen, ráérő időmben. Később, 2018 januárjában adódott a lehetőség, hogy önkéntesből  munkatárssá váljak.
A KockaCsoki számomra egy skandináv filozófiát, az úgy nevezett Janteloven elképzelését valósítja meg, mely többek közt kimondja: senki sem jobb vagy több senkinél.

Pelikán György


 

 KReka v 300

#RÉKA

Réka vagyok, a KockaCsoki autizmus programjainak koordinátora. Gyógypedagógusként fontos célomnak tartom, hogy a fogyatékos emberek a társadalom teljes jogú tagjává váljanak, illetve gyakorolhassák az őket is megillető, alapvető emberi jogaikat. Az egyik ilyen a munkához való jog. Hiszen a felnőtt emberek életében az egyik legfontosabb dolog a fizetett munka. Munkánk által válhatunk anyagilag függetlenné, helyi közösségünk hasznos tagjává.

Örömmel tölt el, hogy a KockaCsoki munkatársaként én is segíthetem az autizmus spektrum zavarral élő fiatalok társadalmi integrációját, illetve részt vehetek a fiatalok és családjaik életminőség javulásának folyamatában.

Kollár Réka


 

imola

#IMO

Egy 16 éves autista kisfiú és egy 13 és fél éves normál fejlődésű kislány édesanyja vagyok. Peti elég súlyosan érintett autizmusban. Pelenkás, nem beszél, nehezen kommunikál. Azt, hogy a nehézségek ellenére is boldog családban élünk, nagyban köszönhetem annak, hogy időben, megfelelő segítséget kaptunk, ezért tisztában vagyok ennek az értékével. Az elmúlt néhány évben megéreztem sorstársi kapcsolatok (barátságok) erejét és szilárdan hiszem, hogy a szakembereken és döntéshozókon kívül nekünk, szülőknek is van beleszólásunk abba, hogyan alakul a sorsunk és az utánunk jövőké.

Autizmussal kapcsolatban különösen érdekel az érdekvédelem, illetve a szülőképzések, szülőtréningek kidolgozásával kapcsolatos munka, a KockaCsokiban is ezek a feladatok tartoznak hozzám. Elnöke és aktív munkatársa vagyok a Mozaik Közhasznú Egyesületnek

Személyes blogom Nappali álmok címmel olvasható. Blogot azért írok, mert azt remélem, hogy tapasztalataink megosztásával segíteni tudok a hasonló helyzetben lévő családoknak.

Amennyiben szülőknek szóló programjainkhoz kapcsolódóan merül fel kérdésed keress engem a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Kapitány Imola


 

kata

#KATA

Kata vagyok, a kapocs az ügyfelek és a csoki között. Azért szeretek a Kockacsokiban dolgozni, mert családias a hangulat, szeretem a kalákában végzett munkát, megtapasztalhatom a segíteni akarást, változatos kihívásokkal találkozom, és persze imádom a csoki illatát, az ízéről nem is beszélve. Szívesen ismerkedem az autisták világával, és örülök, hogy hozzájárulhatok a cég nemes célkitűzéseinek megvalósításához.

Amennyiben megrendelésekhez, termékeinkhez kapcsolódó kérdésed merül fel keress engem a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Szentes Katalin


  

  VIldi v 300

#ILDI

Ildi vagyok. A KockaCsoki új programjában, a Velux Alapítványok által támogatott KockaPont – autizmus barát integrált közösségi tér és képzésközpont projekt vezetésében segítem a csapatot.

Én tartom a kapcsolatot a Támogatóval, figyelem a költségvetés alakulását, az adminisztrációt, eddigi projekt tapasztalataimmal pedig igyekszem egyengetni a program és a Kockacsoki útját.

Szeretem az új kihívásokat, az érdekes feladatokat, az autista emberekben rejlő értékeket és nem utolsó sorban a csokit. Ez utóbbival vigyáznom kell, túlságosan finom.

Váradi Ildikó

  


Értékeink

Minőség

Termékeinket kiváló minőségű belga csokoládé és magas minőségű alapanyagok felhasználásával készítjük. Műhelyünkben csokoládéinkat és bonbonjainkat hagyományos, kézműves technológiával állítjuk elő, a legmagasabb odafigyelés mellett.

Tisztaság

Manufaktúránkban különös hangsúlyt fektetünk az élelmiszerbiztonságra. Munkába állás előtt minden munkatársunk, gyakornokunk élelmiszerbiztonsági és élelmiszerhigiéniai oktatásban részesül. A termékkészítés során HACCP rendszerünknek köszönhetően folyamatosan nyomon követjük, hogy megfelelő minőségű alapanyagok kerüljenek felhasználásra.

Törődés

Elkötelezettek vagyunk fogyatékos embertársaink irányába. Közülük is az egyik leghátrányosabb helyzetű csoportba tartozó autista emberek segítését tűztük ki célunkként. Hisszük, és szeretnénk másoknak is megmutatni, hogy ők is értékes tagjai társadalmunknak.

Amennyiben közvetlenül műhelyünkből szeretne terméket rendelni, vagy egyedi elképzelését szeretné megvalósítani, kérjük keressen minket elérhetőségeinken:

vezetékes telefon ikonja (+36 1) 794 68 71 mobil telefon ikonja (+36 70) 608 90 26 email ikonjaEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Oszd meg a Facebook-on Oszd meg a Google plus-on