KockaCsoki
Rendezvények
Termékek

1 2 3

Csapatunk

A KockaCsokiban egy valóban együttműködő csapat dolgozik azon nap mint nap, hogy vásárlóink a legfinomabb csokoládékat fogyaszthassák és látogatóink élményekkel gazdagon térjenek haza. Csokoládé műhelyünket cukrász, chocolatier szakember irányítja. Autista munkatársainkat és programrésztvevőinket gyógypedagógus kolléga segíti.

Értékeink

Minőség

Termékeinket kiváló minőségű belga csokoládé és magas minőségű alapanyagok felhasználásával készítjük. Műhelyünkben csokoládéinkat és bonbonjainkat hagyományos, kézműves technológiával állítjuk elő, a legmagasabb odafigyelés mellett.

Tisztaság

Manufaktúránkban különös hangsúlyt fektetünk az élelmiszerbiztonságra. Munkába állás előtt minden munkatársunk, gyakornokunk élelmiszerbiztonsági és élelmiszerhigiéniai oktatásban részesül. A termékkészítés során HACCP rendszerünknek köszönhetően folyamatosan nyomon követjük, hogy megfelelő minőségű alapanyagok kerüljenek felhasználásra.

Törődés

Elkötelezettek vagyunk fogyatékos embertársaink irányába. Közülük is az egyik leghátrányosabb helyzetű csoportba tartozó autista emberek segítését tűztük ki célunkként. Hisszük, és szeretnénk másoknak is megmutatni, hogy ők is értékes tagjai társadalmunknak.

Amennyiben közvetlenül műhelyünkből szeretne terméket rendelni, vagy egyedi elképzelését szeretné megvalósítani, kérjük keressen minket elérhetőségeinken:

vezetékes telefon ikonja (+36 1) 794 68 71 mobil telefon ikonja (+36 70) 608 90 26 email ikonjaEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Oszd meg a Facebook-on Oszd meg a Google plus-on