KockaCsoki
Rendezvények
Termékek

1 2 3

Cégeknek ajánljuk

Különleges ajándékot keres? Fontos Önnek a minőség? Szeretne felelősen dönteni?

Kiváló minőségű termékeink megvásárlásával Ön is részesévé válik küldetésünknek és hozzájárul ahhoz, hogy az autista emberek is önálló, minőségi életet tudjanak élni!

táblás céges

Legyen szó akár kisebb értékű, jelképes ajándékról, akár nagyobb ajándékcsomagról, a KockaCsoki örömmel vállalja személyre szabott, céges ajándékok gyártását. Kézműves csokoládéinkat, csokoládé-válogatásainkat, bonbonjainkat igény szerint céges logóval, egyedi grafikával ellátott díszdobozban is elkészítjük. Egyedi logót nem csupán a csomagolásra, de ehető formában magára a csokoládé vagy bonbon felületére is el tudunk helyezni. Cégek számára készült termékeink ide kattintva megtekinthetők pinterest oldalunkon is. 

Amennyiben csapatépítő programot keres, egy nem mindennapi foglalkozáson való részvételre kínálunk lehetőséget. Műhelyünk interaktív csokoládétörténeti előadással és közös csokoládékészítési lehetőséggel vár munkahelyi csoportokat, üzleti partnereket. Céges rendezvényeket (pl. családi napokat, konferenciákat) is örömmel színesítünk workshopjainkkal, kóstolóinkkal az esemény helyszínén.

csoki kostoló

Cégeknek ajánljuk:

  • üzleti ajándékok
  • konferencia ajándékok
  • karácsonyi ajándékok
  • ajándékok munkatársak számára
  • kitelepülés rendezvényekre
  • csapatépítő workshopok
  • szemléletformáló alkalmak az autizmusról

 Amennyiben egyedi termékelképzelése van, különlegeségeket szeretne rendelni, kérjük keressen minket elérhetőségeinken!

vezetékes telefon ikonja (+36 1) 794 68 71 mobil telefon ikonja (+36 70) 608 90 26 email ikonjaEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Oszd meg a Facebook-on Oszd meg a Google plus-on