KockaCsoki
Rendezvények
Termékek

1 2 3

Esküvőkre ajánljuk

Add tovább a boldogságod! Ajándékozz szerencsét!

bonbon szíves mintával

Több száz évvel ezelőtt Olaszországban és Franciaországban szokás volt különböző ünnepségeken - így például mennyegzők alkalmával is - apró ajándékokkal meglepni a vendégeket az esemény végén. Ezek az ajándékok általában kis édességek voltak, amiket az ünnepelt kristályból vagy kőből faragott dobozkákban, úgynvezett bonbonierekben kínált az ünnepelt. Valószínűleg ebből a kedves szokásból eredeztethető az esküvői köszönetajándék szokása. A hagyomány szerint az aprósággal együtt az ifjú pár a saját szerencséjével is megajándékozza vendégeit.

Az eredeti köszönetajándék cukorborítású mandula volt, amiből öt szem került be egy dobozba. Az öt mandulaszem öt területen jelképezte az ifjú pár szerencséjét: vagyon, boldogság, termékenység, egészség és hosszú élet. Ezeken a területeken adják tovább a szerencséjüket a friss házasok, a megosztás által megsokszorozva azt.

Ha Ti is szeretnétek továbbadni vendégeiteknek ennek a szép napnak a boldogságát, szerencséjét, keressetek minket, segítünk benne! Ötletekért tekintsétek meg pinterest oldalunkon összegyűjtött néhány munkánkat, melyeket ide kattintva tudtok megnézni.

eskuvői bonbon nevekkel

Néhány javaslatunk köszönetajándéknak:

  • pálcikás csokoládé egyedi névvel, vagy képpel ellátva
  • csokoládé lap egyedi névvel, vagy képpel ellátva (ültetőkártyaként is használható)
  • kézműves bonbon egyedi felirattal, díszdobozban

Az alábbi videóban egy általunk készített egyedi esküvői köszönetajándékot mutatunk be:

A megjelölteken túl egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. Reméljük, mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy életed egyik legjelentősebb napjára mindenki boldogan emlékezzen vissza!

vezetékes telefon ikonja (+36 1) 794 68 71 mobil telefon ikonja (+36 70) 608 90 26 email ikonjaEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Oszd meg a Facebook-on Oszd meg a Google plus-on